Sähköpostilistat

Peducan sähköpostilistat

Huom. yrityksen/yliopiston/järjestön edustaja! Jos haluat tavoittaa Peducan jäsenistön, laita viestiä suoraan osoitteeseen peduca-lista[at]helsinki.fi Tällöin kirjoittamasi viesti menee suoraan jäsenistölle sellaisenaan! Tämä on nopein ja varmin tapa välittää viestisi jäsenistölle.

Sähköpostilistoille tulee Peducan tiedotteiden lisäksi muitakin ilmoituksia. Jäsenet voivat laittaa listalle myös omia ilmoituksiaan, jos ilmoituksen arvellaan kiinnostavan kohderyhmää.

Liittymisohjeet eri listoille löytyvät alempaa. Huom! Kun liityt Peducaan, sinua ei automaattisesti lisätä postituslistalle, vaan voit tehdä sen itse. Ohjeet löytyvät alta.

Peduca-lista

Peduca-lista[at]helsinki.fi on Peducan varsinainen sähköpostilista. Listalla Peduca tiedottaa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Peducan viralliset tiedotteet laitetaan nettisivujen lisäksi ko. sähköpostilistalle. Jäsenet saavat niin ikään ilmoitella listalla esimerkiksi tutkimuspyynnöistä. Yliopisto, ammattijärjestöt sekä erilaiset yritykset käyttävät silloin tällöin listaa tiedotukseen.

Peduca-sijaislista

Peduca-sijaislista[at]helsinki.fi on tarkoitettu opettajansijaisuuksista ilmoittamiseen. Jos haluat tietoa sijaisuuksista, liity listalle.

Peduca-hallitus

Peduca-hallitus[at]helsinki.fi on Peducan hallituksen sähköpostilista. Listalle kuuluvat hallituksen jäsenten lisäksi toimihenkilöt. Rivijäsenet eivät voi liittyä tälle sähköpostilistalle, mutta mikäli haluat ottaa yhteyttä koko hallitukseen, laita viestiä tälle listalle.

Liittyminen sähköpostilistoille

Lisää itsesi sähköpostilistoille alla olevan ohjeen mukaisesti. Jokaiselle listalle tulee liittyä erikseen: yksi sähköpostiviesti/sähköpostilista.

  1. Lähetä sähköpostia listapalvelimen osoitteeseen: majordomo[at]helsinki.fi
  2. Jätä otsikkokenttä tyhjäksi
  3. Kirjoita viestikenttään ensimmäiselle riville: subscribe listan-nimi etunimi.sukunimi@helsinki.fi (tähän se osoite, johon haluat viestit saada)
  4. Lähetä viesti

Poistuminen sähköpostilistoilta

Mikäli haluat poistua sähköpostilistalta, toimi seuraavasti:

  1. Lähetä sähköpostia listapalvelimen osoitteeseen: majordomo[at]helsinki.fi
  2. Jätä otsikkokenttä tyhjäksi
  3. Kirjoita viestikenttään ensimmäiselle riville unsubscribe listan-nimi etunimi.sukunimi@helsinki.fi (osoite, jolla olet liittynyt kyseiselle sähköpostilistalle)
  4. Lähetä viesti

Huom! Jos on ongelmia, kannattaa kokeilla myös vanhamuotoista osoitetta sahko.posti[at]mappi.helsinki.fi. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostilistan ylläpitäjään owner-peduca-lista[at]helsinki.fi. Lisätietoja sähköpostilistoista myös yliopiston sivuilta.

Advertisement