Excursio: Mehiläinen & MPS

MITÄ: Excursio Mehiläisen HR:ään ja MPS:lle!
MISSÄ: Paciuksenkatu 27, 00270 Helsinki
MILLOIN: 18.4 klo 16-19
MITEN: Ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin
MIKSI: Kaksi huikeaa excua yhdessä paketissa!

Peduca järjestää excursion kasvatustieteiden opiskelijoille Mehiläinen-konsernin henkilöstöhallintoon sekä MPS:lle. Organisaatiot sijaitsevat samassa rakennuksessa, joten paikan vaihto käy kätevästi. Excursio aloitetaan Mehiläisellä klo 16.00 ja noin kello 17.30 siirrymme MPS:lle, jossa tilaisuus kestää klo 18.30-19.00 saakka. Paikalla tulee olla 15.50.
Mehiläinen on kasvava ja merkittävä suomalainen terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Konsernin henkilöstöhallinnolla on organisaation koon mukaisesti laaja-alainen tehtäväkenttä, joten Mehiläisen HR:ään tutustumalla saat hyvän kuvan siitä, mitä ison organisaation henkilöstöhallinto pitääkään sisällään.
MPS on suomalainen, mutta kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. MPS:llä excursio toteutetaan kasvatustieteilijöiden näkökulmasta, ja saat uuden kuvan siitä, mitä kasvatustieteilijä voikaan työelämässä tehdä.
Kummatkin organisaatiot odottavat jo innolla vierailijoita ja suunnittelevat esittelyjään.
Pistä siis päivä kalenteriin ja pysy kuulolla! Eventtiin julkaistaan myöhemmin ilmoittautumisohjeet sekä lisää tietoa excun sisällöstä ja esittelijöistä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s