Tapahtumat

Peducan tulevista tapahtumista tiedotetaan Peducan Facebook-sivuilla.

Peducan tapahtumatiimi järjestää jäsenistölleen monipuolisesti tapahtumia ympäri vuoden – järjestämme erilaisia bileitä, sitsejä, kulttuuri-, ympäristö- ja liikuntatapahtumia sekä hengailu-iltoja.

Eikö kuulostakin hauskalta? Olisiko sinulla uusia tapahtumaideoita tai kehitysehdotuksia vai kiinnostaisiko vain kuulla mitä tulevalle vuodelle on suunnitteilla? Tätä varten on tapahtumatiimin ylläpitämä jaos AKTI!

Mikä on AKTI?

AKTI tarjoaa jokaiselle Peducan jäsenelle mahdollisuuden osallistua tapahtumien ideoimiseen ja järjestämiseen. AKTIn toimintaa ylläpitää Peducan tapahtumatiimi ja sen toiminta on avointa kaikille Peducan jäsenille, joten sinun ei tarvitse kuulua hallitukseen osallistuaksesi AKTIn toimintaan – mukaan voit tulla milloin tahansa! Osallistuminen AKTIn kokouksiin ja toimiminen AKTIssa ei ole sitovaa, sillä voit osallistua toimintaan juuri haluamallasi panoksella, oli se sitten yhden tapahtuman järjestäminen, uusien tapahtumien ideointi tai kokoukseen osallistuminen.

Miten pääsen mukaan?

AKTIn toimintaan ja Peducan tapahtumatiimiin pääset helpoiten tutustumaan AKTIn kokouksissa. Osa kokouksista keskittyy tapahtumien ideoimiseen ja tulevan vuoden suunnitteluun, osa taas nimenomaan tietyn tapahtuman suunnitteluun. Voit tulla mukaan ideoimaan, kuuntelemaan tai vain nauttimaan kokoustarjoiluista – sinä päätät! Kokouksista tiedotetaan Peducan sähköpostilistalla ja Facebookissa. Jos et pääse osallistumaan kokouksiin, mutta toiminta AKTIssa kiinnostaa, nykäise hihasta tapahtumatiimin jäsentä tai ota rohkeasti yhteyttä tapahtumat@peduca.fi.

Tapahtumia ei synny ilman monipuolisia ideoita ja innokkaita tekijöitä, joten AKTI kaipaa jatkuvasti uusia jäseniä joukkoonsa!

vujukuva.jpg

Kuva: Annika Vuorinen

Advertisement