Peducan & Phenomenan bussiristeily

(IN ENGLISH BELOW)

Mitä? Peducan & Phenomenan bussiristeily
Missä? Pääkaupunkiseudun lähialueet
Milloin? 30.10.2018 Klo 17
Miksi? Koska bussimatkat ja maakuntamatkailu on kivaa!

Jo perinteeksi muodostunut bussiristeily on täällä taas! Nousemme laivaan Peducan ja Phenon yhteiselle matkalle tiistaina 30.10, joten pue haalarit jalkaan ja lähde mukaamme ainutlaatuiselle seikkailulle!

Bussiristeilyn kohteina ovat Vantaan, Nurmijärven, Keravan ja Järvenpään upeat satamat ja niiden upeimmat kapakat. Tapahtumassa pääset siis kokemaan huikean bussibile tunnelman lisäksi pääkaupunkiseudun hienoimmat Kehä 3:n ulkopuoliset pubit! Järvenpäässä pysähdymme pidemmäksi aikaa, ja silloin on mahdollista myös täyttää vatsaansa paikallisessa Korona-pubissa tai läheisessä Subwayssa, tai tehdä ostoksia Prismassa.

Lähtö tapahtuu aivan Kampin lähettyviltä, Makuunin edessä olevalta parkkipaikalta (Eteläinen Rautatiekatu 10) klo 17.00. Olethan siis ajoissa paikalla! Palaamme takaisin Kamppiin noin puolen yön aikaan takaisin lähtöpaikkaan.

Bussissa on 71 paikkaa, joista 18 on seisomapaikkoja. Bussissa on myös mahdollista nauttia omia virvokkeita ja eväitä. Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa maanantaina 15.10.2018 klo 12.00
Risteilyn hinta on Peducan ja Phenon jäsenille 9 euroa, ja hinta sisältää uuden Bussiristeily 2018 -haalarimerkin. Muille hinta on 11 euroa.

Ilmottautuminen alkaa maanantaina 15.10 klo 12 tästä linkistä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/92750/lomake.html

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumaa koskien, olethan yhteydessä sähköpostitse tapahtumat@peduca.fi.

IN ENGLISH
WHAT? Peduca’s & Pheno’s Buscruise
WHERE? In Helsinki region
WHEN? 30.10.2018

Buscruise 2018 is here! We are going on cruise with Peduca and Phenomena on tuesday 30.10, so put on your overalls and come along!
Buscruise will go on tour to the great scenery of Vantaa, Nurmijärvi, Kerava and Järvenpää.

There we’ll visit their best pubs. In Järvenpää we will stay a little longer and there you’ll have a change to eat or do shopping in Prisma.

Buscruise will leave at 5pm from a parking lot at Eteläinen Rautatiekatu 10 and return to the same place at 12pm. Be there early!

Bus fits 71 people and 18 of them are standing places. Sing up to the event starts on monday 15.10 at 12.00bform this link: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/92750/lomake.html

Buscruise costs 9 euros to members of Peduca or Phenomena (including the new buscruise 2018 patch) and to non-members 11 euros.
Event follows safe spaces guidelines.

If you have questions, please email us to tapahtumat@peduca.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s