Mindfulness tutuksi 13.12.

Mindfulness tutuksi

Aika: Tiistai 13.12. klo 10.00 – 11.30
Paikka:Gustavus Rex, Leppäsuonkatu 11, Helsinki

Haluaisitko kehittää itsetuntemustasi, harjoittaa keskittymiskykyäsi ja omien tunteidesi hallintaa? Löytää rennomman tavan elää, olla enemmän läsnä arjessasi ja alkaa voida paremmin?

Lähestyvät tentit ja deadlinet, työssä koettu paine sekä monet muut vaatimukset haastavat meitä jatkuvasti. Samanaikaisesti unohdamme, miten nauttia ja latautua vapaa-ajallamme, niin yksin kuin ystävien kanssa ollessa. Hetkessä elämisen taito tuntuu kaukaiselta ja jopa fiktiiviseltä. Läsnäolon taitoa voikin oppia vain harjoittelemalla.

Mindfulness – tietoinen hyväksyvä läsnäolo – on valppautta, mielen tyynnyttämistä sekä taitoa elää juuri tässä. Se on menetelmä, jonka pyrkimyksenä on oppia tarkastelemaan meissä itsessämme ja ympäristössämme tapahtuvia asioita tietoisella, avoimella ja hyväksyvällä otteella. Säännöllisen Mindfulnessin harjoittaminen tuo elämääsi rauhaa, selkeyttä, voimaa, ja luottamusta. Harjoitusten avulla voit parantaa keskittymis- ja stressinsietokykyäsi, sekä löytää itsestäsi taito suhtautua haastaviin tilanteisiin levollisesti. Mindfulnesin tärkein oppi on se, että hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin olet. Harjoitukset kehittävät lempeää asennetta niin itseäsi, kuin muita kohtaan.

Peducan tarjoama Mindfulness-luento on käytännönläheinen, jossa teoriaosuudet sekä erilaiset harjoitukset vuorottelevat. Kouluttajana toimii Tuire Salminen, joka on henkisen kasvun valmentaja (Liikkeenjohdon Kehto). Tuire on käynyt Mindfulness-koulutuksen (CFM), hän toimii fysioterapeuttina ja tämän lisäksi ohjaa meditaatiota sekä pilatesta.

Pue luennolle rennot vaatteet, joissa tunnet olosi mukavaksi. Halutessasi voit ottaa mukaan esimerkiksi joogamaton tai viltin.

Luento harjoituksineen kustantaa kahdeksan euroa (8€).

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 2.12. klo 12.00, ja ilmoittautumislinkki lisätään tällöin tapahtumaan. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Stressitöntä viikkoa toivottaen,

Reetta Kiukainen
Peducan hyvinvointivastaava
reetta.kiukainen@helsinki.fi

sekä

Emma Perilä
Peducan tapahtumavastaava
emma.perila@helsinki.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s