Tosielämän Opettajuus feat Humlo PART 2

Oletko aina halunnut tietää mitä kaikkea opettajuuteen oikeasti kuuluu? Sellaista mitä yliopistossa ei opeteta tai mistä ei saa kokemuksia tekemällä päivän tai parin sijaisuuksia. Miten kohdata lasten vanhemmat tai ne hurjimmat tilanteet, joista me luemme vain iltapäivälehdistä.

HUMLO (eli Helsingin ja Uudenmaan luokanopettajat ry) tulee jälleen ammattitaitoisten ja työelämässä rutinoituneiden opettajien voimin paikalle Gustavus Rexiin, jossa illan teemana ovat mm. vanhempainillat, opetuksen eriyttäminen, henkinen jaksaminen sekä työtavat.

Tiedossa ei ole tylsiä Powerpoint -esitelmiä, vanhanajan kalvosulkeisia tai muistiinpanojen kirjaamista lennosta. Meininki on rento ja tarjoilun kustantaa HUMLO. Jotta kielenkannat lähtevät hyvin liikkeelle niin juuston kyytipojaksi on viiniä – jota muuten Peducan viini- ja juustoasiantuntijat suosittelevat. Kysyä voit mitä vain ja hankaliin tilanteisiin pureudutaan erinäisin keinoin – tiedossa saattaa olla jopa draamaa. Niin, että vaikka siihen omaan valmistumiseen olisi vielä ikuisuus tai on se sitten jo ihan kulman takana, niin tähän tapahtumaan kannattaa osallistua.

Luvassa on mitä hauskin ja hulvattomin ilta, pitäen samalla sisällään ripauksen niksejä ja keinoja kuinka olla tosielämän opettaja. Ilmoittaudu ja osallistu!

Mukaan pääset alta löytyvän linkin kautta, jossa kerrot mm. mahdolliset ruoka-aineallergiat. Ja kuten kaikkien Peducan tapahtumien kohdalla, ilmoittauminen on enemmän tai vähemmän sitova, mutta tällä kertaa ilmainen.

E-lomake:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/84106/lomake.html

Lisätietoja tapahtumasta saat laittamalla meiliä Wilsonille osoitteeseen wilson.nuckols@helsinki.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s