Alumneja ja viiniä -ilta

Tervetuloa Peducan ja Aikuiskasvatuksen killan työelämäkuukauden alumni-iltaan!

Mitä? Alumneja ja viiniä -ilta
Missä? Specian toimistotiloissa, Snellmaninkatu 19–21 E 15
Milloin? Tiistaina 28.11 kello 17.30-20
Miksi? Koska mukavaa illanviettoa parhaassa seurassa ja tilaisuus rupatella alumnien kanssa!

Mitä kaikkea me kasvatustieteilijät voimme tehdä isona? Missä kaikkialla kasviksia työskentelee? Kuinka kasvatustieteen opinnot sivuaineineen suuntaavat meitä työelämässä? Vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin voit tulla selvittämään kasvatustieteen alumneilta rennon illanvieton merkeissä!

Peduca, Aikuiskasvatuksen kilta ja Specia järjestävät yhteistyössä tiistaina 28.11 alumneja ja viiniä -työelämäillan, jossa kasvatustieteen opiskelijat ja alumnit pääsevät tutustumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan yhdessä mukavasta illasta kera viinin ja naposteltavan. Tapahtumassa alumnit alkuun esittäytyvät ja kertovat yleisesti työstään, urapolustaan, kiinnostuksen kohteistaan sekä opinnoistaan. Ilta jatkuu vapaan seurustelun ja pienen matalan kynnyksen ohjelman parissa. Opiskelijat saavat vapaasti kysellä ja keskustella alumnien kanssa mieltä askarruttavista asioista. Tapahtuma on hyvin vapaamuotoinen ja tärkeintä onkin tuoda kasvatustieteen opiskelijoita ja alumneja lähemmäs toisiaan rennon hengailun ja yhteisen keskustelun merkeissä!

Tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen ilmoittautumislomakkeella.ILMOITTAUTUMISLOMAKE ON AUKI JA LÖYTYY TÄÄLTÄ: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/84075/lomake.html

Paikalle voi myös saapua spontaanisti ilmoittautumatta, mutta varaamme syötävää ja juotavaa ennakkoon ilmoittautuneiden määrän perusteella :)

Tervetuloa mukaan!

Ps. Jotain kysyttävää tapahtumasta? Kysymyksiin vastaa Peducan työelämävastaava Reetta Meriläinen, reetta.merilainen@helsinki.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s