Spårabileet goes kouludisco

Mietitkö vielä millä tapahtumalla aloittaisit vappuviikon? Ei hätää, ratkaisu on tässä!
Tänä vuonna Ebe, Peduca ja Phenomena yhdistivät voimansa ja järjestävät maanantaina 24.4 Spårabileet kouludisco-teemalla.

Tämähän tarkoittaa siis sitä, että kulttuuriratikka kuljettaa bilekansaa ympäri Helsingin keskustaa kouludisco-aiheisten biisien jytäessä taustalla.

Lähtö Spårabileisiin tapahtuu Paavalin kirkolta klo 19.50.
Ps. Saavuthan ajoissa paikalle (esim. klo 19.30), sillä ratikka lähtee sovittuun kellonaikaan eikä odottele. Muistathan käydä myös vessassa ennen lähtöä, koska ratikka ei pysähdy matkan varrella.

Ratikka jättää juhlijat uuden Baarikärpäsen läheisyyteen, Kampin pysäkille kello 21, josta siirrytään jatkoille Baarikärpäseen.

Mikäli et jostain syystä pääse mukaan spåra-ajelulle, ei hätää, sillä jatkot ovat KAIKILLE avoimet! Muistahan saapua jatkoille ennen klo 23 jotta saat rannekkeen, jolla kaikki juomat ovat -50% koko illan!

Lipun hinta 8e + Baarikärpäsen narikka 3e. Ilmoittautuminen tapahtuu tänä vuonna alla olevan e-lomakkeen kautta 7.4. alkaen kello 12:

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova.
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/79156/lomake.html

Pue päällesi päräyttävimmät kouludisco-vermeesi sekä haalarit, nappaa kaveri messiin ja tule aloittamaan vappuviikko huikeassa seurassa!

Jos on jotain epäselvää tai kysyttävää tapahtumasta, niin laita viestiä Eveliina Koljoselle osoitteeseen eveliina.koljo@helsinki.fi

https://www.facebook.com/events/432836120403630/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s