Logokilpailu

Suunnittele Peducalle logo!

On aika nostaa Peduca maailmankartalle! Tätä varten tarvitsemme sinun apuasi. Osallistu siis suunnittelukilpailuun ja ideoi Peducalle logo, joka on ajaton, tyylikäs, hauska ja kasvatusta kuvastava!

Parhaan logon suunnittelija palkitaan vapaalla pääsyllä Peducan vuosijuhlaillalliselle maalis-huhtikuussa 2017 tai vaihtoehtoisesti 40 euron arvoisella lahjakortilla Tikettiin. Lisäksi voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa, kun sinun suunnittelemasi logo pääsee laajaan levitykseen!

Deadline logoehdotuksille on maanantaina 17.10.2016. Lähetä ehdotuksesi deadlineen mennessä sähköpostilla osoitteeseen peduca-hallitus[at]helsinki.fi. Ehdotus voi olla käsin piirretty tai tietokoneella toteutettu, tyyli on vapaa! Peducan hallitus valitsee voittajan kokouksessaan 19.10. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lisäksi voittaja julkistetaan Facebookissa ja Instagramissa.

Peducan hallitus pidättää itsellään oikeuden olla valitsematta yhtäkään kilpailuun osallistunutta ehdotusta voittajaksi, mikäli mikään kilpailuun osallistuneista ehdotuksista ei täytä kaikkia kilpailun yllä mainittuja kriteerejä. Osallistumalla kilpailuun annat Peducalle oikeuden käyttää logoa jatkossa kaikessa toiminnassaan.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Niitä saat Ville Haloselta: ville.halonen[at]helsinki.fi.

 peducamerkit-c-riikka-helminen
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s