Peducan ja AKK:n fuksikahvitus

Peducan ja AKK:n fuksikahvitus

Aika: keskiviikko 31.8. klo 11.00–13.00
Paikka: Conddoori, Siltavuorenpenger 5 A, K2-kerros

Peduca ja Aikuiskasvatuksen Kilta (tuttavallisemmin AKK) kahvittaa uudet fuksit opiskelijatila Conddoorissa, jonka löydät Siltavuorenpenkereeltä Minerva-rakennuksen pohjakerroksesta.

Tule liittymään Peducan ja AKK:n jäseneksi, ostamaan huikeita haalarimerkkejä ja juomaan kupponen kuumaa! Tarjolla myös pientä purtavaa edulliseen hintaan!

Peduca on luokanopettajaopiskelijoiden sekä yleisen ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Jäsenmaksu 7 euroa / 7 vuotta.

Aikuiskasvatuksen Kilta ry:hyn voivat liittyä kaikki kasvatuksesta ja erityisesti aikuiskasvatuksesta kiinnostuneet. Jäsenmaksu 7 euroa / 7 vuotta. Lisätiedot https://aikuiskasvatuksenkilta.wordpress.com/.

Kahvit tarjoaa SPECIA, joka on ammattijärjestö kaikille kasvatustieteiden asiantuntijakoulutuksessa opiskeleville. Specia edustaa korkeasti koulutettuja asiantuntija- ja esimiestehtävissä työskenteleviä, ja tarjoaa jäsenilleen erilaisten koulutusten ja tapahtumien lisäksi muun muassa tukea työnhakuun, palkkaneuvontaa ja koulutustukea. Opiskelijajäsenyys on ilmainen. Lisätiedot https://specia.fi/.

Mukana lisäksi Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL, eli valtakunnallinen kaikkien opettajaksi opiskelevien edunvalvoja ja yhteistyöjärjestö.

Tervetuloa kahvittelemaan!

fb-art

 

 

Peducan hallitus
peduca-hallitus[at]helsinki.fi
AKK:n hallitus
aikuiskasvatuksenkilta[at]gmail.com

cappuccino-1137644_1920

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s