OKL:n SIIRTYMÄINFO 7.4.

Opettajankoulutuslaitos järjestää siirtymäinfon ensi viikon torstaina 7. huhtikuuta klo 12.00-14.00 Auroran auditorio 230:ssa.

Tilaisuudessa käsitellään muutoksia, jotka vaikuttavat ensi vuoden opintoihin. Kaikkien luokanopettajaopiskelijoiden toivotaan osallistuvan infoon, sillä hallinnon resurssipulan takia toista vastaavaa tilaisuutta ei pystytä järjestämään, ja muutokset koskettavat kaikkia. Myös henkilökohtaisen ohjauksen saaminen ko. asioihin liittyvissä kysymyksissä tulee jatkossa olemaan valitettavan vaikeaa.

Huomioi siis, että vaikka olet aloittanut opintosi ennen syksyä 2016 ja suoritat opintosi nykyisten tutkintovaatimusten mukaisesti, niin lukuvuoden 2016-2017 opetus järjestetään kuitenkin uusien tutkintovaatimusten mukaisesti. Kaikkia tutkintovaatimusten 2012-2015 opintojaksoja ole enää ensi lukuvuonna tarjolla. Jos opintojaksoa ei ole tarjolla, tulee sinun suorittaa uusien tutkintovaatimusten mukainen vastaava opintojakso. Tästä kerrotaan enemmän siirtymäinfossa, mutta tiedot löytyvät pian myös Flammasta.

Lopuksi Peduca haluaa toivottaa tiedekunnan opiskelijoille sekä hallinto- ja opetushenkilökunnalle voimia ja jaksamista suurteen muutosten keskellä.

Ville Halonen 31.3.2016

IMG_2170

 

Päivitetty 1.4.2016: Korjattu, että info koskee luokanopettajaopiskelijoita, ei kaikkia OKL:n opiskelijoita.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s