Vain työelämää -sivusto

Uusi Vain työelämää -sivusto ja Anssi Kelan terveiset kasvatustieteilijöille

Kasvatustieteiden järjestöt AKK, Peduca ja Didacta ovat perustaneet uuden työelämään suuntautuneen Facebook-sivun kasvatustieteiden opiskelijoille. Uuden Vain työelämää -sivun tarkoituksena on toimia työelämätapahtumien ja -uutisten tiedotuskanavana erityisesti Helsingin yliopiston kasvatustieteiden opiskelijoille.

Vain työelämää tiedottaa muun muassa ekskursioista, työharjoitteluilloista, duunisafareista ja työelämään liittyvistä koulutuksista. Se jakaa tietoa erityisesti kasvatustieteellisten opiskelijajärjestöjen, käyttäytymistieteellisen tiedekunnan, Helsingin yliopiston Urapalvelujen ja ammattiliitto Specian järjestämistä tapahtumista ja palveluista.

Sivusto syntyi tarpeesta helppoon ja nopeaan viestintään myös yliopiston ja järjestöjen postituslistojen ulkopuolella. Ainejärjestöjen saaman palautteen mukaan erityisesti osa opintojen loppuvaiheessa olevista opiskelijoista seuraa postituslistoja vain satunnaisesti ja kokee tiedonsaannin heille olennaisista työelämätapahtumista hankalaksi. Vain työelämää pyrkii siis palvelemaan myös niitä opiskelijoita, jotka eivät ole kiinteästi mukana opiskelijaelämässä.

Sivustolla halutaan myös lisätä työelämähenkistä yhteistyötä Helsingin yliopiston kasvatustieteiden opiskelijoille suunnattujen järjestöjen sekä eri kaupunkien kasvatustieteilijöiden välillä.

Vain työelämää on nyt avoinna ja odottaa tykkäystäsi Facebookissa! Käy samalla katsomassa Anssi Kelan sivustolle jättämät videoterveiset.

Vain työelämää: http://www.facebook.com/vaintyoelamaa

140H

Jos sinulla on kysyttävää Vain työelämää -sivusta tai siellä tiedotetuista tapahtumista, voit viestiä meille Facebookissa tai ottaa yhteyttä ainejärjestön kautta.

Lisätiedot:
aikuskasvatuksenkilta[at]gmail.com
peduca-hallitus[at]helsinki.fi
didacta-styrelse[at]helsinki.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s