Peducan Disney -ilta

Peducan Disney -ilta

Aika: Keskiviikko 4.11. klo 18.00-22.00
Paikka: Kinopoli, Otakaari 20 A, Espoo

Muistatko vielä miltä tuntui, kun Mufasa kuoli? Tai kun Aladdin ja Jasmine liisivät tähtitaivaalla halki Arabian yön? Tai kuinka Ariel antoi äänensä Ursulalle saadakseen jalat ja prinssinsä? Vai oletko kenties armoton Star Wars-fani? Jos sisäinen lapsesi tuntuu olevan hautauteena tenttipinojen alle ja aikuisen ihmisen vastuut saavat otsasuonesi pullottamaan, on nyt oiva tilaisuus virkistää lapsuusmuistoja Peducan kanssa Disney-illassa.

Ohjelmassa on iki-ihana Disney-klassikoiden klassikko Leijonakuningas sekä osallistujien keskuudessa eniten kannatusta saanut elokuva. Ilmottautuessasi pääset äänestämään omaa suosikkiasi tai ehdottamaan omaa leffa-kanditaattiasi! Nyt on siis loistava tilaisuus päästä katsomaan lapsuus- (tai miksei myös aikuis-)vuosiesi helmiä suoraan valkokankaalta.

59ebe28d-d8eb-49a3-a0ef-fa3432663b42
Leffa-ilta järjestetään Espoon Otaniemessä Kinopolissa. Kyseessä on pieni leffateatteri, joka on varattu tuoksi illaksi vain Peducan käyttöön. Paikalla on pientä tarjoilua, mutta omiakaan leffaeväitä ei kannata unohtaa. Paikan päällä on mikro, joten popparit eivät ainakaan jää kylmiksi.

Osallistumismaksu on 2 euroa, joka peritään paikanpäällä. Varaa mukaasi tasaraha.

Ilmoittautuminen alkaa 15.10. ja päättyy 3.11. tai niin pitkään kuin paikkoja riittää. Ilmoittautua voit alla olevalla e-lomakkeella.

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/64584/lomake.html

Lisätietoja tapahtumasta saat Peducan kulttuurivastaavalta Anniinalta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anniina.kangasjarvi[at]helsinki.fi tai
http://www.kinopoli.fi/kp/index.php

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s