Peduca wants you!

Peduca really wants you!

Aika: tiistai 27.10. klo 15.00–19.00
Paikka: Gustavus Rex, Leppäsuonkatu 11

Peducan hallituksen toimikausi lähenee loppuaan ja osa vanhoista tekijöistä vaihtuu uusiin. Nyt on siis sinun mahdollisuutesi! Peduca wants you -ilta koostuu tällä kertaa kahdesta osasta: tapahtumajaos AKTIn kokouksesta ja Peduca wants you -illasta.

Tapahtumajaos AKTIn kokous klo 15 alkaen

AKTI on Peducan tapahtumajaos, jonka vastuulla on suunnitella ja toteuttaa Peducan tapahtumia. AKTIssa toiminta on leppoisaa ja mukaan voi tulla kuka vain, milloin vain. Voit siis olla toteuttamassa vain yhtä sinun sydäntäsi lähellä olevaa tapahtumaa tai organisoimassa tapahtumia lukuvuodesta toiseen.

Tällä kertaa AKTIn kokouksessa käsitellään Peducan pikkujoulua. Entinen konsepti sekä pikkujoulujen että itse AKTIn suhteen on tullut tiensä päähän ja uudet tuulet puhaltavat nyt Korvatunturilta kohti Siltavuorenpengertä. Se mitä tuulien mukana tulee, on kuitenkin kiinni hieman myös sinusta. Tule kertomaan mitä haluaisit pikkujouluilta ja AKTIlta itseltään. Samalla olet osa Peduca-perhettä.

Peduca wants you -ilta klo 17 alkaen

Peduca wants you -ilta keskittyy ainejärjestötoimintaan yleisesti. Tapaamisessa vanhat ainejärjestötoimijat kertovat millaista Peducan toiminta on ja miten päästä mukaan. Ainejärjestössä toimiminen onkin hauskaa. Sen piirissä voit järjestää parhaimpia opiskelijabileitä, tutustua uusiin tulevaisuuden toivoihin ja oikeasti vaikuttaa opiskelijoita koskeviin asioihin.

Tule paikalle kuulemaan kokemuksia ainejärjestötoiminnansta, ilmoittamaan kiinnostuksesi lähteä mukaan tai esittämään tiukkoja kysymyksiä siitä, mitä Peduca jo on tehnyt sinun hyväksesi.

Lisätietoja saat tapahtumista sähköpostilla AKTIn puheenjohtajalta Pauliinalta osoitteesta pauliina.m.turunen[at]helsinki.fi ja Peduca wants you -tapaamisesta vastuussa olevalta Peducan hallituksen varapuheenjohtalta Joannalta osoitteesta joanna.lukkarila[at]helsinki.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa.

Peducan syksyn 2015 kokoukset.

Peducan syksyn 2015 kokoukset.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s