Tunnista ja toimi! –seminaari 13.10.

Tervetuloa avoimeen seminaariin, jonka aiheena on nuoriin kohdistuvan seksuaalisen kaltoinkohtelun tunnistaminen ja siihen puuttuminen. Seksuaalinen kaltoinkohtelu on laaja käsite, joka pitää sisällään kaltoinkohtelun eri muodot häirinnästä ja nimittelystä seksuaaliseen väkivaltaan.

Peduca_julistefinal

Seminaarin tavoitteena on tarjota erityisesti opettajaksi opiskeleville tietoa nuorten kohtaamasta seksuaalisesta kaltoinkohtelusta ja tarjota välineitä sen ennaltaehkäisyyn ja tunnistamiseksi. Miten opettajana vahvistaa nuoren seksuaalista itsemäärämisoikeutta? Miten tukea seksuaalista kaltoinkohtelua kokenutta nuorta? Tilaisuus on suunnattu erityisesti opettajaksi opiskeleville, mutta on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille.

Seminaari järjestetään tiistaina 13.10. klo 13–16 Aurorassa, auditoriossa 229, Helsingin yliopistolla (Siltavuorenpenger 10).

Seminaari alkaa asiantuntijoiden alustuksella ja jatkuu paneelikeskustelulla. Tilaisuuden lopuksi on aikaa avoimelle keskustelulle. Seminaarin jälkeen on mahdollisuus jatkaa keskustelua epävirallisessa ja omakustanteisessa after work -tapaamisessa.

Ilmoittaudu osoitteessa http://goo.gl/forms/sTVqSiqvUa. Ilmoittautumislomakkeella voit myös lähettää etukäteen kysymyksiä esitettäväksi paneelikeskusteluun.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Nuorten Exit ja Peduca. Nuorten Exit on nuoriin kohdistuvaa seksuaalista kaltoinkohtelua ennaltaehkäisevä järjestö ja Peduca on Helsingin yliopiston yleisen ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoiden sekä luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö.

Alustava aikataulu:

13.00–13.15 Tervetuloa
13.15–14.15 Ilona Mäki & Anna Nuotio (Nuorten Exit): Nuoriin kohdistuva seksuaalinen kaltoinkohtelu
14.15–14.45 Kahvitauko
14.45–15.30 Paneelikeskustelu
15.30–16.00 Avoin keskustelu ja yleisön kysymykset
16.00–18.00 After work

Yhteydenotot:
Anna Nuotio
p. 044 5500 600
anna.nuotio[at]exitry.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s