Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi!

Käyttäytymistieteellinen tiedekunta on myllerryksessä. Hae hallopediksi ja huolehdit siitä, että opiskelijoiden ääni kuuluu tulevissa muutoksissa. Haku hallinnon opiskelijaedustajaksi on auki 1.10. asti.

Käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa tapahtuu suuria tulevalla hallintokaudella. Psykologia ja logopedia ovat siirtymässä lääketieteelliseen tiedekuntaan ja fonetiikka humanistiseen vuoden 2017 alussa. Hallinnon opiskelijaedustajien työ on entistäkin tärkeämpi.

Lokakuussa valitaan uudet hallopedit hallintokaudelle 2016–2017 käyttäytymistieteellisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon, käyttäytymistieteiden laitoksen IBSin laitosneuvostoon ja opettajankoulutuslaitoksen OKL:n laitosneuvostoon sekä Helsingin yliopiston tiedekuntia yhdistävään yliopistokollegioon.

Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan opiskelijaedustajien määrät eri toimielimissä. Kaavio: Jussi Järvinen.

Tiedekuntaneuvostoon, IBS-laitosneuvostoon ja OKL-laitosneuvostoon haetaan kuhunkin 5 varsinaista jäsentä ja 5 varajäsentä. Yliopistokollegioon haetaan 2 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä.

Mitä hallopedilta odotetaan? Neuvostot kokoontuvat kerran kuussa lukukausien ajan ja kokoukset kestävät  sisällön määrästä riippuen pääsääntöisesti noin 1–3 tuntia. Halloped edustaa koko opiskelijakuntaa, joten on tärkeää, että hän pitää yhteyttä opiskelijajärjestöihin sekä käy tiedekuntajärjestö Conduksen opintotoimikunnan kokouksissa.

Neuvostoissa pääsee vaikuttamaan tiedekunnassa, laitoksilla ja oppiaineissa tapahtuviin asioihin. Hallopedilta odotetaan kiinnostusta vaikuttamistyöhön ja rohkeutta edustaa opiskelijoiden mielipidettä.

Mitä halloped saa? Hallinnon opiskelijaedustajana oppii yliopiston päätöksenteosta ja saa runsaasti kokemusta vaikuttamistyöstä ja opiskelijoiden edunvalvonnasta. Lisäksi hallopedeille maksetaan pieni kokouspalkkio ja toiminnasta on mahdollista hakea myös opintopisteitä.

HallopedWebbanner 17-8

Hae mukaan! Opiskelijaedustajaksi voi hakea kuka tahansa yliopiston opiskelija, joka on kirjoilla yliopistossa ja hakemuksen mukaisessa tiedekunnassa. Hae lähettämällä muutaman rivin mittainen hakemus, jossa kuvailet, miksi juuri sinä sopisit hakemaasi tehtävään ja mihin tehtäviin olet käytettävissä, sekä haetko varsinaiseksi vai varajäseneksi. Kerro myös, pystytkö osallistumaan neuvoston ja Conduksen opintotoimikunnan kokouksiin. Lähetä hakemus osoitteeseen edunvalvonta[at]condus.fi viimeistään torstaina 1.10. puoleenyöhön mennessä.

Lisätiedot
HYYn hallintovaalit 2015 -sivusto
Millaista on olla halloped käyttiksessä?

Koonnut Netta Metsäaho

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s