Peducan ja AKK:n kevätekskursiot

Tervetuloa Peducan ja AKK:n kevätekskursiolle!

Aika: tiistai 21.4. & perjantai 24.4.
Paikka: Helsinki

Peduca ja AKK järjestävät yhteistyössä kevätekskursiot kolmelle mielenkiintoiselle kasvatustieteilijän toimintakentälle tiistaina 21.4. ja perjantaina 24.4.

Nyt on loistava mahdollisuus päästä kuulemaan, millaisissa työtehtävissä kasvatustieteilijät voisivat työskennellä yliopistolla, pienyrittäjänä tai yritysvalmennuksen maailmassa. Haluatko tietää lisää amanuenssina työskentelystä, tai kiinnostaisiko sinua edistää koulutuksellista tasa-arvoa?

Tiistaina tutustumme kasvatustieteilijän työtehtäviin yliopistolla ja AGORA:ssa. Tämän jälkeen kuulemme pienyrittäjänä toimivan opettajan urasta ja kokemuksista erilaisissa kehitys- ja asiantuntijatehtävissä.

Jos yritysmaailmassa toimiminen kiinnostaa, perjantaina on mahdollisuus tutustua fasilitoinnin ja yritysvalmennuksen alalla toimivaan aikuiskasvatustieteilijään.

Lisätietoa puhujista, ohjelmasta ja aikatauluista löydät tapahtumakutsun lopusta.

Ilmoittautuminen ekskuille alkaa keskiviikkona 1.4. klo 12. Ilmoittautumislomake avautuu tällöin osoitteessa: http://gest.fi/customers/ibjhcf/69.

Voit ilmoittautua kaikkiin kolmeen sessioon tai valita itseäsi eniten kiinnostavat kohteet. Paikkoja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti!

Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja ekskuista antavat Peducan ja AKK:n työelämävastaavat Meira Pappi (meira.pappi@helsinki.fi) ja Petra Katainen (petra.katainen@helsinki.fi).
Ekskuilla tavataan!

Työelämäterveisin,
Peduca ja AKK

Web

 

TIISTAI 21.4.

10-12 Helsingin yliopisto /AGORA
Paikka: Minerva 3. krs | Siltavuorenpenger 5A

Yhteislähtö Minervan vahtimestarin kopin edustalta klo 10.00.
Maksimiosallistujamäärä: 15 henkilöä.

AGORA on kasvatuksen ja koulutuksen oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon tutkimuskeskus, joka sijaitsee Minervan kolmannessa kerroksessa. Työskentelystään yliopistolla ovat kertomassa professori muun muassa Kristiina Brunila sekä ainakin koulutussuunnittelija Anne Helenius, AGORA:n koordinaattori Sonja Raunio ja JustEdissä työharjoittelunsa suorittanut kasvatustieteiden opiskelija Saida Suonio. Luvassa on monipuolisesti tietoa yliopistolla työskentelystä niin tutkimuksen, opetuksen kuin hallinnonkin näkökulmasta.

14.00-15.30 Joanna Ovaska / Sanoin
Paikka: Helsinki Think Company, Viikki Campus | Latokartanonkaari 3

Yhteislähtö Minervan vahtimestarin kopin edustalta klo 13.15.
Maksimiosallistujamäärä: 35 henkilöä.

Joanna Ovaska on lukion lehtori ja pienyrittäjä. Hän on tällä hetkellä virkavapaalla Etu-Töölön lukiosta toimiakseen kehityshankkeissa muun muassa verkko- ja pelipedagogiikkaan liittyen. Joanna tekee myös koulutuksia ja toimii asiantuntijana esimerkiksi Opetushallitukselle. SFV (Svenska folkskolans vänner) palkitsi Joannan äskettäin stipendillä hänen innovatiivisesta ja kehityssuuntautuneesta otteestaan.

PERJANTAI 24.4.

12.00-13.30 Helena Wiljander / Grape People
Paikka: Grape People Finland | Tallberginkatu 1C

Yhteislähtö Ruoholahden metroasemalta klo 11.45.
Maksimiosallistujamäärä: 25 henkilöä.

Helena Wiljander on yrityskonsultti ja myynnin ammattilainen. Hän toimii organisaatioiden kehittämiseen keskittyvässä Grape People -yrityksessä, joka tarjoaa muun muassa yrityksen strategiatyöhön ja muutosprosesseihin liittyviä palveluita. Helena on valmistunut aikuiskasvatustieteestä graduaiheenaan fasilitointi ja johdon valmennus, minkä lisäksi hänellä on koulutustaustaa kaupalliselta alalta, kielistä ja viestinnästä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s