SOOL-päivä: Mikä susta tulee isona? 18.2.2014

Aika: 18.2.2014 klo 17.30
Paikka: Gustavus Rex (Leppäsuonkatu 11)

Hei opeopiskelija! Mikä susta tulee isona?

Oletko pohtinut mitä haluaisit valmistumisen jälkeen tai opiskelujen ohella tehdä työksesi? Kiinnostaako sinua opettajan työ vai kenties tutkiminen, yrittäjyys tai järjestötyö? Minkälaiset mahdollisuudet opettajankoulutuksen käyneellä on työelämässä?

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto ja opeainejärjestöt kutsuvat sinut ottamaan selvää ja keskustelemaan näistä aiheista ti 18.2.2014 klo 17.30 alkaen Gustavus Rexiin (Domus Gaudium, Leppäsuonkatu 11, A-rappu 1 krs.).

Illan aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella työelämän edustajien kanssa erilaisista mahdollisuuksista työelämän suhteen paneelin ja vapaan keskustelun muodossa. Illan aikana tarjolla on myös pientä syötävää ja juotavaa. Sen lisäksi julkistetaan arvontojen voittajat ja päivällä tehdyn ”Mikä susta tulee isona?” -kyselyn tulos. Tilaisuus on maksuton kaikille opettajaopiskelijoille.

Keskustelupaneelissa ovat mukana seuraavat työelämän edustajat:

Iiris Salmenmaa: Hän on koulutukseltaan monikulttuurinen lastentarhanopettaja ja tanssija, tällä hetkellä toimii yrittäjänä (Tanssila) ja opiskelee varhaiskasvatuksen maisteriohjelmassa. Työkokemusta hänellä on myös muun muassa järjestötyöstä.

Tuula Havonen: Työskentelee Ylöjärvellä matemaattisten aineiden aineenopettajana yläkoulussa. On mukana tekemässä uutta valtakunnallista opetussuunnitelmaa, ja on tehnyt myös oppikirjoja. Hän toimii myös luottamustehtävissä.

Jaakko Salo: Hän toimii OAJ:ssä koulutuspoliittisena erityisasiantuntijana. Koulutukseltaan hän on luokanopettaja ja on valmistunut Helsingin yliopistosta.

Jukka Tahvanainen: Hän on valmistunut kasvatustieteiden maisteriksi ja luokanopettajaksi vuonna 1993 ja toimii tällä hetkellä Näkövammaisten Keskusliiton toimitusjohtajana

Elina Ketonen: Hän on valmistunut Helsingin yliopistosta 2011 luokanopettajaksi pääaineenaan kasvatuspsykologia ja työskentelee tällä hetkellä tohtorikoulutettavana Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitoksella.

Samana päivänä klo 11-13 on mahdollisuus tulla vastaamaan ”Mikä susta tulee isona?” –kyselyyn Siltavuorenpenger 10:n ala-aulaan tai 5:n Minervaan kirjaston edustalla. Vastanneiden kesken arvotaan palkintoja.

Menossa mukana Ebe, Erikeepperi, Peduca, Phenomena, Tekstiilarit, Kopeda, Hao ja Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto

sool

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s