Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan opiskelijaedustajien haku on alkanut!

Oletko kiinnostunut opetuksen, opintojen tai opiskelijavalintojen kehittämisestä?

Tiedekunnan erilaisissa toimikunnissa ja lautakunnissa on aina opiskelijaedustajia, jotka pääsevät vaikuttamaan omaa tiedekuntaa ja opintoja koskeviin asioihin. Opiskelijaedustajiksi toivotaan kaikenlaisia opiskelijoita, voit siis olla ensimmäisen vuoden opiskelija tai pidempään opiskellut. Hakijalta ei vaadita aiempaa kokemusta ainejärjestötoiminnasta tai opiskelijaedustajana toimimisesta. Tärkeintä on kiinnostus ja motivaatio tehtävään.

Opiskelijaedustajia haetaan tiedekunnan opintoasiaintoimikuntaan, opetustaitotoimikuntaan, yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen ohjausryhmään, valintalautakuntaan sekä koulutuskohtaisiin valintatoimikuntiin. Alla on lyhyesti kuvattuna, mitä näissä toimikunnissa ja lautakunnissa tehdään.

Opintoasiaintoimikunta (KOAT) kehittää tiedekunnan opetuksen ja opintojen strategisia linjauksia sekä käynnistää, toteuttaa ja seuraa tiedekunnan tavoiteohjelman toimenpiteitä opetukseen ja opintoihin liittyen.
Opetustaitotoimikunta edistää tiedekunnan opetus- ja tutkimushenkilöstön opetustaidon kehittämistä. Keskeistä tehtävässä on lausuntojen antaminen opetustaitonäytteistä.
Yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen ohjausryhmä edistää yhteiskunnallista vuorovaikutusta ja kumppanuutta.
Valintalautakunnan tehtävä on opiskelijavalintoja koskevista oikaisupyynnöistä sekä muusta opiskelijavalintojen muutoksenhakuun liittyvistä asioista päättäminen.
Valintatoimikuntien tehtävä on opiskelijavalintojen suunnittelu eli valintaperusteiden valmistelu ja opiskelijavalinnan käytännön toteutuksen suunnittelu. Voit hakea oman koulutuksesi valintatoimikuntaan.

Opiskelijaedustajat edustavat tiedekunnan opiskelijoita ja tekevät tiivistä yhteistyötä tiedekuntajärjestö Conduksen kanssa. Condus on tiedekuntajärjestönä tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvoja ja valitsee nyt haettavat opiskelijaedustajat. Condus valitsee edustajat tehtäviin seuraavien kriteereiden perusteella:

1. Mahdollisuus sitoutua toimintaan kahdeksi vuodeksi (osallistuminen kokouksiin)

2. Yhteydenpito Condukseen esimerkiksi tiedottamalla kokouksista

3. Motivaatio tehtävään

Valinnassa huomioidaan mahdollisimman laaja oppiaineiden edustus. Hakeminen tapahtuu e-lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/48231/lomake.html Hakuaika päättyy sunnuntaina 9.2.2014.

Opiskelijaedustajien valinnat ilmoitetaan viimeistään 16.2.2014.

elomake.helsinki.fi
(c) Riikka Helminen

(c) Riikka Helminen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s