Peducalaiset SOOLin Talvipäiville 2014 – Ilmoittautumista jatkettu 29.12. asti

Talvipäivät – täällä jälleen!

SOOLin perinteiset Talvipäivät on Suomen suurin viikonlopun kestävä opiskelijatapahtuma, johon kerääntyy vuosittain huima määrä opettajaopiskelijoita ympäri Suomen. Legendaarinen tapahtuma järjestetään tällä kertaa Joensuussa 21.–23. helmikuuta 2014.

Peducalaisten ilmoittautuminen Talvipäiville alkaa tiistaina 26.11. klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina 29.12. klo 23.59. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/47025/lomake.html. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, joten ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan tapahtumamaksun sekä mahdollisen yhteiskuljetuksen, vaikka joutuisitkin viime hetkellä perumaan osallistumisesi.

Talvipäivien 2014 teemana on “Susirajan sankarit”. Viikonlopun aikana on luvassa jälleen taattua Talvipäivämenoa – lähde siis Joe-suden ja susirajan sankareiden kanssa kylmään ja armottomaan itään, jossa pärjää vain karvahatulla ja leppoisella huumorilla.

Tapahtuman hinta on SOOLin jäsenille 38 euroa ja ei-jäsenille 76 euroa. Osallistumismaksu sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Jos et siis vielä ole jäsen, kannattaa liittyä viimeistään nyt osoitteessa www.sool.fi! SOOLiin kuulutaan ainejärjestöjen kautta, joten sinun tulee olla Peducan jäsen liittyäksesi SOOLiin. Peducaan voi liittyä osoitteessa: https://peduca.wordpress.com/peduca-ry/liity-peducaan/.

Lähtijöille lähetetään maksuohjeet sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Mikäli osallistut yhteiskuljetukseen, maksu kuljetuksesta suoritetaan erikseen lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoa löytyy Talvipäivien nettisivuilta ja Talvipäivien Facebook-sivuilta.

Viime vuonna Rauman Talvipäivillä oli huikea luokanopeopiskelijaedustus Helsingistä, ilmoittaudu siis opiskelukavereidesi kanssa mukaan tälle unohtamattomalle reissulle, jota muistellaan pitkään!

Kiinnostaisiko suunnitella vuoden 2014 tp-haalarimerkki? Haluaisiko bändinne esiintyä Talvipäivillä? Tsekkaa kisat Talvipäivien nettisivuilta: haalarimerkkikisa  ja bändikisa.

Tapahtuma Facebookissa.

Innostunein terveisin
Talvipäivätiimi

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Minna Suorsa
SOOL-yhteyshenkilö
Peduca ry
minna.suorsa[at]helsinki.fi

P.S. Phenomenalaiset ilmoittautuvat tänä vuonna oman ainejärjestönsä kautta!

talvipäivät

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s