Taidetta meille! yhdessä Peducan kanssa 21.11.

Aika: torstai 21.11. klo 15.00
Paikka: Ateneumin taidemuseo, Kaivokatu 2

Lähdetään yhdessä tutustumaan Ateneumiin torstaina 21.11. klo 15. Taidetta meille! -tapahtuma on opiskelijoille suunnattu päivä, jolloin Ateneumin näyttelyihin, työpajoihin ja opastettuihin kierroksiin pääsee osallistumaan opiskelijakortilla maksutta. Myös Ateneumin ravintola Tablossa on mukavia opiskelijan kukkarolle sopivia tarjouksia.

Yhteislähtö Rautatieasemalta, Rautatientorin puoleisten ulko-ovien edestä klo 14.45. Mikäli et pääse mukaan yhteislähtöön, voi iloiseen joukkoomme liittyä myös jälkijunassa!

Klo 16 alkaen on mahdollisuus osallistua myös non-stoppina pyöriviin korupajoihin tai kuunnella 125 vuotta nykytaidetta -keskustelua Ateneumin sisäpihalla. Opettajaopiskelijoille hyviä vinkkejä kuvien käyttämiseen on tarjolla klo 17 Erilainen peli-ilta -pajan merkeissä.

Hyödynnä mahtava tilaisuus kurkistaa taiteen maailmaan ilmaiseksi ja tule nauttimaan, kuulemaan keskustelemaa, arvostelemaan, tutkimaan ja tutustumaan. Nähdään taiteen parissa, ja muista ottaa opiskelijakorttisi mukaan!

Terveisin
Mona Bergman
Peducan kulttuurivastaava
mona.bergman[at]helsinki.fi
p. 040 579 7956

Lisätiedot Taidetta meille! -tapahtumasta Ateneumin sivuilla. Tapahtuma myös Facebookissa: Taidetta meille! / Konst åt oss! / Art for Us!.

Taidetta meille! yhdessä Peducan kanssa -tapahtuma Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s