Suomen kasvatustieteilijöiden Supersitsit Helsingissä 14.11.

Aika: Torstai 14.11. klo 18.30 alkaen
Paikka: Alina-sali (Mannerheimintie 5 A, 3. kerros)
Hinta: 8/11 euroa
Pukukoodi: Miehillä tumma puku, naisilla cocktailmekko
Ilmoittautuminen: E-lomakkeella, ilmoittautuminen on alkanut

Hiphei kasvatustieteilijät ympäri Suomen! On taas tullut aika vuosittaisten Supersitsien, jotka järjestetään tällä kertaa Helsingissä. Vastuujärjestönä häärää Aikuiskasvatuksen Kilta korvaamattomana ja arvokkaana tukenaan Peduca!

AIKA. Tule kanssamme viettämään iltaa torstaina 14.11. hyvän seuran, herkullisen ruuan ja railakkaiden sitsilaulujen siivittelemänä. Alina-salille on hyvä tulla ajoissa, mielellään klo 18.30 aikoihin. Sitsit alkavat virallisesti klo 19.00 ja päättyvät näillä näkymin noin klo 22–23, jonka jälkeen sitsaajat siirtyvät kohti virallista jatkopaikkaa Club Vaticania (Simonkatu 6).

PAIKKA. Supersitsit järjestetään Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan tiloissa viihtyisässä Alina-salissa, joka sijaitsee kivenheiton päässä päärautatieasemalta osoitteessa Mannerheimintie 5 A, 3. kerros.

HINTA. Sitsien hinta on 11 euroa (alkoholillinen) tai 8 euroa (alkoholiton). Hintaan kuuluu lisäksi tyylikäs haalarimerkki.

PUKUKOODI. Pukukoodina on cocktailmekko tai tumma puku. Mukaan mielellään silaus oman järjestön väriä!

RUOKA JA JUOMA. Supersitseillä tarjotaan kolmen ruokalajin illallinen (alku-, pää- ja jälkiruoka). Tarjolla on sekä kasvis- että lihavaihtoehto. Myös erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan, kunhan niistä mainitaan ilmoittautumisen yhteydessä e-lomakkeella. Alkoholilliseen menuun kuuluu valintasi mukaan ruokajuomana joko puna- tai valkoviini. Valittavana on myös täysin alkoholiton menu.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISVAHVISTUS. Paikkoja Supersitseille on rajoitetusti, 80 henkilölle, joten ole nopea! Ilmoittautuminen tapahtuu e-lomakkeella. Lomake aukeaa maanantaina 14.10. klo 12.00. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Koska toivomme edustusta ympäri Suomen, ilmoittautumisprosessi on kaksivaiheinen. Alussa kullakin kaupungilla (yliopistolla) on oma kiintiönsä sitsaajille. Mikäli kaupungin kiintiö ei ole täyttynyt perjantaina 25.10. klo 18 mennessä, tyhjiksi jääneet paikat täytetään lomakkeella ilmoittautuneiden kesken ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on jo perjantaina tarpeeksi tai liikaa, lomake suljetaan. Mikäli paikkoja on vielä tarjolla, lomake pysyy auki sunnuntaihin 27.10. klo 18 asti.

Koska kyseessä on kasvatustieteen opiskelijoille (Peducan tapauksessa ensisijaisesti yleisen ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoille) suunnattu tilaisuus, ei-kasvikset huomioidaan vain, mikäli paikkoja jää vielä tämänkin jälkeen täyttämättä. Sitseille mahtuneet saavat sähköpostiinsa osallistumisvahvistuksen viikolla 44. Samalla toimitetaan maksuohjeet.

PÖYTÄSEURUE. Voitte kasvisporukalla koota itsellenne pöytäseurueen, jolle annatte enemmän tai vähemmän kuvaavan nimen (esim. Supersitsihirmut). Ilmoittautumisvaiheessa jokainen seurueeseen kuuluva ilmoittaa e-lomakkeella oman pöytäseurueensa, jos sellainen on. Tämä tarkoittaa, että jokainen sitseille halajava ilmoittautuu sitseille itse, eikä kokonainen pöytäseurue voi ilmoittautua ns. yhdellä lomakkeella. Pöytäseurueeseen ei tietenkään ole pakko kuulua – näillä sitseillä hauskaa on varmasti vähän vieraampienkin pöytänaapureiden kanssa!

JATKOT. Supersitsien viralliset jatkot järjestetään Club Vaticanissa (Simonkatu 6), joka sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä Alina-salista. Jatkoille Vaticaniin ovat ehdottomasti tervetulleita myös sellaiset henkilöt, jotka eivät osallistu sitseille.

Supersitsien käytännön asioihin liittyvistä asioista voit ottaa yhteyttä Milja Teräväiseen (milja.teravainen[at]helsinki.fi).
E-lomakkeeseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Emilia Valtoseen (emilia.valtonen[at]helsinki.fi).

MIKSI KANNATTAA OSALLISTUA? Et sä nyt kotiinkaan voi jäädä, kun muut pitää kivaa!

Tapahtuma Facebookissa: Supersitsit!

helsinki

Kasvatustieteilijöiden supersitsit torstaina 14.11. klo 18.30 alkaen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s