Kriittinen kampuspyöräretki 10.9.

Yliopisto-opinnot alkavat, ja kampuksille tarvitaan paremmat pyöräilyolosuhteet. HYY, Helsingin polkupyöräilijät ja Maan ystävät järjestävät kampuspyöräretken, jolla vaaditaan pyöräkaistoja, runkolukittavia telineitä ja parempia pyöräreittejä kampusten välille.

Kierrämme Meilahden, Kumpulan ja keskustan kampukset, Viikistä ja Otaniemestä voidaan järjestää erillisiä kulkueita jotka liittyvät letkaan, jos on kiinnostusta.

Kokoontuminen klo 17.30 Narinkkatorin pyöräkeskuksella, lähtö klo 18.

Mielenosoitus vaatii:

1. Pyöräkaistat Mechelininkadulle, Tukholmankadulle, Topeliuksenkadulle ja Hämeentielle. Mechelininkatu ja Hämeentie ovat vilkasliikenteisiä pääväyliä, joilla joutuu pyöräilemään ajoradalla. Sama pätee Tukholmankatuun ja Topeliuksenkatuun, jotka ovat erityisesti Meilahden kampuksen tärkeitä pyöräreittejä.

2. Runkolukittavat pyörätelineet ja suihkut kampuksille. Kunnolliseen telineeseen voi polkupyörän lukita nopeasti ja tehokkaasti. Suihkut ovat monelle tarpeen, jos saapuu kauempaa.

3. Fabianinkatu kävelykaduksi. Fabianinkatu keksustakampuksen ytimessä voisi olla Yliopiston taloja yhdistävä tila eikä erottava.

4. Unioninkadun pyöräkaistoille tasaisempaa katukiveystä. Tällä hetkellä Unioninkadulla on nupukiveä Liisankadun ja Pohjoisesplanadin välillä. Kiveyksellä ajaminen täristää polkupyöräilijää paljon enemmän kuin autoilijaa. Pyöräkaistan kohdalla nupukivi olisi mahdollista korvata suurilla, tasaisilla kivilaatoilla.

Lisätiedot ja tapahtuma Facebookissa: Kriittinen kampuspyöräretki.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s