Fuksiristeily 14.–15.11. (TÄYNNÄ)

Aika: lähtö to 14.11. klo 18.30 Länsisatamasta, paluu pe 15.11. klo 16.30
Paikka: M/S Silja Europa
Hinta: 29,25 euroa/henkilö
Ilmoittautuminen: alkaa ma 9.9. klo 12, päättyy ma 16.9. klo 12

Oletko aina miettinyt, miltä tuntuu tehdä historiaa? Jos vastasit kyllä, saat kokea tämän unohtumattoman hetken marraskuun 14. päivänä, sillä Peduca järjestää ensimmäistä kertaa fuksiristeilyn Silja Europalla! Pakkaa laukkuusi bilefiilis, kerää kaverit kasaan ja suuntaa merelle viettämään ikimuistoista iltaa yhdessä opiskelijakavereiden kanssa!

Merikapteeni toivoo saavansa nauttia risteilyllä ensisijaisesti upouusien ihanien fuksien seurasta, mutta vanhat opiskelijat hän huolii mielellään mukaan, mikäli paikkoja jää jäljelle. (Mikään ei estä vanhempia opiskelijoita varaamasta itsenäisesti omaa matkaa samalle päivälle, kyllä merikapteeni heidänkin seurastaan tykkää!)

ILMOITTAUTUMINEN tähän mahtavaan risteilyelämykseen alkaa 9.9. klo 12 ja päättyy 16.9. klo 12. Ilmoittautuminen tapahtuu e-lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/44508/lomake.html.

Risteilylle ilmoittaudutaan hyteittäin, joten etsi sopiva neljän hengen porukka ja valitse joukosta näppäräsorminen kaveri, joka ilmoittaa koko hyttiseurueen risteilylle.

LISÄOHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN:

  • Fuksit ovat etusijalla.
  •  Hyttiseurueessa yksi henkilö ilmoittaa koko hyttiseurueen risteilylle. Ilmoittajan tulee tietää kaikkien matkustajien tarkka syntymäaika (01.01.2010) ja nimet.
  • Ilmoittajalle lähetetään lasku koko hytistä ja hän siis maksaa koko hytin summan Peducan tilille. Peducan tilinumero IBAN-muodossa: FI11 6601 0003 3663 41, BIC-koodi AABAFI22. Tarkemmat maksuohjeet ilmoitetaan risteilijöille myöhemmin.
  • Jokaisessa hytissä tulee olla neljä (4) matkustajaa. Näin taataan se, että mahdollisimman moni pääsee mukaan risteilylle.

Muistathan, että ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA jokaisen seilaajan kohdalla! Ilmoittautumista ei siis voi perua vaan matka tulee maksaa, vaikka et jostain syystä pääsisikään osallistumaan risteilylle.

Risteilyn IKÄRAJA on 21 vuotta, mutta mukaan on lähdössä kaksi valvojaa, jotka saavat kumpikin valvoa kymmentä alle 21-vuotiasta. Yhteensä risteilylle mahtuu siis mukaan 20 kipaletta 18–20-vuotiasta seilaajaa.

HINTA tälle mahtavalle meriseikkailulle on 117 €/hytti. Yhden risteilijän hinnaksi tulee näin ollen 29,25 €. Maksuohjeet lähetetään risteilijöille myöhemmin.

Vihdoinkin sinulla on mahdollisuus nähdä kavereiden valkoiset naamat aamulla, juhlia oikeasti aamuun asti ja päästä ottamaan ilo irti Europalla! Tätä risteilyä et halua jättää väliin, houkuttele siis kaverit mukaan ja loppu on historiaa!

Tapahtuma Facebookissa: Fuksiristeily.

Tervetuloa risteilemään!

Janica Naski
janica.naski[at]helsinki.fi

Elina Pirinen
elina.pirinen[at]helsinki.fi

risteily c Vesa Laitinen

Fuksiristeilyllä meno on todennäköisesti vähän erilainen. Kuva: Vesa Laitinen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s