Lukuvuoden avajaispäivä 2.9. – Peduca mukana avajaiskarnevaaleilla

Lukuvuoden avajaiset klo 12

Opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan yliopiston lukuvuoden avajaisiin yliopiston juhlasalissa klo 12. Ohjelmassa rehtorin, HYYn hallituksen puheenjohtajan ja yliopiston henkilökunnan edustajan puheet sekä musiikkia. Avajaisten jälkeen ekumeeninen jumalanpalvelus Tuomiokirkossa tai tunnustukseton tilaisuus Kielikeskuksen juhlasalissa.

Avajaiskarnevaalit klo 14–18

Iltapäivällä klo 14–18 keskustakampuksen kadut ja rakennukset täyttyvät karnevaalitunnelmasta, kun yliopisto, ylioppilaskunta, osakunnat sekä aine- ja harrastusjärjestöt esittäytyvät uusille ja vanhoille opiskelijoille yliopiston päärakennuksessa ja Porthaniassa. Ohjelmassa mm. musiikkia, tanssia, esityksiä, tarjoilua ja järjestöesittelyitä. Avajaiskarnevaalien tarkempi ohjelma  HYYn nettisivuilla.

Peduca mukana avajaiskarnevaaleilla klo 14–18

Peducan ständillä voit liittyä ainejärjestöön. Jäsenmaksu on kuusi euroa / kuusi vuotta. Maksu hoituu paikan päällä käteisellä, joten muistathan varata sopivan määrän kolikoita mukaan. Saat samalla Peducan jäsentarran opiskelijakorttiisi. Liittyminen onnistuu myös netissä, jolloin jäsenmaksu maksetaan verkkopankin kautta. Liittymisohjeet löytyvät täältä: Liity Peducaan.

Ständillä myydään myös Peducan keväällä julkaistuja huippuhienoja haalarimerkkejä. Uutuusmerkit maksavat 3 euroa/kpl. Myös vanhoja merkkejä on myynnissä, mikäli niitä on kaapin perälle sattunut jäämään. Tervetuloa käymään ständillä! Tapahtuma Facebookissa: Peduca avajaiskarnevaaleilla.

Avajaisbileet & Don Johnson Big Band klo 20

Alkusyksyn parhaat bileet klo 20–02 Vanhalla ylioppilastalolla! Ennakkoliput HYYn jäsenille maksavat vain 8 € ja ovat nyt myynnissä Cafe Vanhalla sekä HYYn infopisteessä avajaiskarnevaaleilla! Normaalihintaisia lippuja (12 €) on myynnissä Cafe Vanhalla, Tiketissä ja ovella. Lisäksi eteispalvelumaksu 3 €. Tapahtuma myös Facebookissa: HYYn Avajaisbileet.

Osallistu avajaispäivän humuun Facebookissa: Lukuvuoden avajaispäivä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s