Tervetuloa mukaan Peducan toimintaan!

Hei sinä vanha, uusi tai tuleva Peducan jäsen. Tervetuloa mukaan Peducan toimintaan!

Mikä on Peduca?

Peduca ry on vuonna 1974 perustettu Helsingin yliopistossa yleistä ja aikuiskasvatustiedettä sekä luokanopettajaksi opiskelevien yhteinen ainejärjestö. Jäseniä järjestössä on tällä hetkellä noin 700.

Ainejärjestön ensisijainen tehtävä on opiskelijoiden etujen valvominen opintoihin liittyvissä asioissa. Peducan tavoitteena on saada jäsentensä ääni kuuluviin niin oppiaineen, laitoksen, tiedekunnan kuin koko yliopiston tasolla. Lisäksi Peduca järjestää jäsenilleen paljon erilaisia tapahtumia. Tervetuloa mukaan!

Liittyminen Peducaan

Ainejärjestön varsinaiseksi jäseneksi voi päästä jokainen Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatus) tai luokanopettajan koulutusohjelmassa opiskeleva henkilö. Jäsenmaksu on seitsemän euroa / seitsemän vuotta.

Verkkopankin kautta liittyminen tapahtuu seuraavasti:

Maksun saaja: Peduca
Tilinumero:  IBAN FI11 6601 0003 3663 41, BIC AABAFI22
Viestikenttä: Jäsenmaksu, oma nimi, kotipaikka, laitos (IBS/OKL) ja opintojen aloitusvuosi
Summa: 7 €

Kun maksutapahtuma näkyy järjestön tilillä, lisätään tietosi Peducan jäsenrekisteriin. Jäsentarran opiskelijakorttiisi saat Peducan kahvituksista. Seuraavan kahvituksen ajankohdan löydät tapahtumakalenterista.

Huom! Kun liityt Peducaan, sinua ei automaattisesti lisätä postituslistalle, vaan voit tehdä sen itse. Ohjeet sähköpostilistoille liittymiseen.

Peducan tapahtumia

Tapahtumakalenterin löydät täältä: Peducan tapahtumakalenteri.

Fuksitapahtumat. Peducan fuksi- ja tuutorvastaavat järjestävät yhdessä luokanopettajaopiskelijoiden sekä kasvatustieteiden opiskelijoiden tuutoreiden kanssa tapahtumia fukseille syksyn alussa.

Hallituksen kokoukset. Peducan jäsenenä voit osallistua hallituksen kokouksiin ja yhdistyksen kokouksiin vapaasti.

Kahvitukset. Peduca kahvittaa jäseniään noin kerran kuussa. Kahvitukseen voi tulla keskustelemaan muiden peducalaisten kanssa tai vain ilmaisen kahvin perässä.

Suunnittelu & Meeting -illat. S&M-illoissa käsitellään Peducan ajankohtaisia asioita yhdessä keskustellen. Kaikki peducalaiset ovat tervetulleita kuuntelemaan, suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa.

Club Vegestylez -kasvisruokaillat. Peducan Club Vegestylez -illoissa kokkaillaan yhdessä kasvisruokia, kuunnellaan musiikkia ja nautitaan kivojen opiskelukavereiden seurasta. Samalla tehdään hyviä valintoja ympäristön kannalta.

Viiniä & Valitusta -illat. Iltama, jossa opiskelijat pääsevät keskustelemaan opinnoista yliopiston henkilökunnan kanssa. Viiniä saa maistella ja valittaminen on suotavaa.

Lisäksi paljon paljon muita hienoja tapahtumia kuten sitsejä, työelämävierailuja sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumia!

Voit myös lähteä itse mukaan suunnittelemaan ja kehittelemään uusia tapahtumia. Peducan tapahtumajaos AKTI vastaa juhlien lisäksi kulttuuri-, ympäristö- ja liikuntatapahtumien järjestämisestä. Kaikki peducalaiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Lisätietoja tapahtumajaos AKTIsta.

Mistä tietoa Peducan tapahtumista ja toiminnasta?

Nettisivut. Peducan nettisivuilta löydät toivottavasti kaiken, mitä Peducasta haluat tietää.

Tapahtumakalenteri. Nettisivuilta löydät myös tapahtumakalenterimme. Kalenteri täyttyy taas syksyllä toiminnan alkaessa. Tapahtumia järjestää Peducan tapahtumajaos AKTI yhdessä jäsenistön kanssa. Kuka tahansa voi lähteä mukaan järjestämään tapahtumia!

Facebook. Voit tykätä meistä Facebookissa!

Sähköpostilistat. Kannattaa liittyä ainakin peduca-listalle, joka on järjestön varsinainen sähköpostilista. Linkin takaa löytyy lisätietoa ja liittymisohjeet.

Peducalehti. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä ainejärjestöjulkaisu.

Instagram. Instagramissa kauniisti filtteröityjä kuvia tapahtumista ja peducalaisista. @peducary ja #peduca

Twitter. Seuraa Peducaa Twitterissä! Twiittaillaan ajoittain ahkerasti. @peducary ja #peduca

Voinko liittyä useampaan opiskelijajärjestöön?

Voit olla useamman kuin yhden opiskelijajärjestön jäsen! Alla on muutamia esimerkkejä järjestöistä, joihin Peducan jäseniä kuuluu.

Condus on käyttäytymistieteellisen tiedekunnan tiedekuntajärjestö, johon kuuluvat kaikki käyttiksen 13 opiskelijajärjestöä, Peduca mukaanlukien. Peducan jäsenenä sinusta tulee automaattisesti myös Conduksen jäsen.

Phenomena on pääaineenaan kasvatuspsykologiaa lukevien luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö.

Aikuiskasvatuksen Kilta eli AKK on järjestö, jonka jäseneksi voivat liittyä kaikki aikuiskasvatuksen ja -koulutuksen alasta kiinnostuneet. Järjestöön kuuluu niin opiskelijoita kuin jo työelämään siirtyneitä.

Didacta on yleistä ja aikuiskasvatustiedettä ruotsiksi opiskelevien ainejärjestö.

Tapahtumissa nähdään!

Peducan hallitus
peduca-hallitus[at]helsinki.fi

Tervetuloa mukaan toimintaan! Kuva: Riikka Helminen.

Koonnut: Netta Metsäaho

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s