Frank on täällä!

Frank on opiskelijoiden omistama etupalvelu, joka lupaa tarjota sinulle parhaaseen hintaan vain parasta. Parhaita etuja, parhaita hetkiä, parhaita yllätyksiä, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen. – myfrank.fi

Frank kokoaa yhteen kaikki opiskelijoiden edut. Samalla käyttöön otetaan myös uusi, kaikkien opiskelijoiden yhteinen opiskelijakortti, jonka voi tilata myfrank.fi-sivuston kautta. Kaikki HYYn jäsenet ovat oikeutettuja Frank-palvelun etuihin. Paikallisista ja valtakunnallisista eduista saat lisätietoa myfrank.fi-sivustolta. Frankin löydät myös Facebookista: facebook.com/myfrankbook.

Lyyran palvelut päättyvät syyskuun lopussa. Lyyra-kortin omistavien ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa korttiaan uuteen, vaan vanha kortti toimii edelleen opiskelijastatuksen todistamisessa, kunhan siinä on lukuvuositarra. Lyyran omistavat voivat myös hankkia erillisen maksutarran, jonka myötä maksaminen onnistuu esimerkiksi UniCafe-ravintoloissa. Maksutarroja jaetaan syksyn aikana, tästä lisätietoa myöhemmin.

Teksti: myfrank.fi, HYYn jäsentiedote 11/2013

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s