Fuksiblogi

Fuksiblogi on syksyllä 2012 yleisen ja aikuiskasvatustieteen tuutoreiden käyttöön ottama blogi, jonka tarkoituksena oli parantaa tiedonkulkua fuksien ja tuutoreiden välillä. Blogiin kertyi syksyn aikana huima määrä tietoa opiskelusta käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa.

Fuksiblogiin tutustuminen voi olla hyvä aloittaa kurkistamalla Sisällysluetteloa. Sisällysluetteloon on kerätty blogin sisältö aihealueittain, mikä (toivottavasti) helpottaa tiedon löytymistä. Blogista löytyy mm. fuksin muistilista, Siltavuorenpenkereen kartta, ohjeita opiskeluun, opetushenkilökunnan haastatteluita sekä paljon muuta.

Kysymyksiä riittää jokaisella fuksilla. Osa näistä kysymyksistä vastauksineen on koottu sivulle Fuksien useimmin kysytyt kysymykset. Vastauksen löydät mm. kysymyksiin arvosanan korottamisesta, lukihäiriöstä, luentomuistiinpanojen järjestämisestä sekä sivuaineista.

Vaikka blogi on suunnattu ensisijaisesti yleisen ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoille, löytyy sieltä paljon sellaista informaatiota, jonka myös luokanopettajaopiskelijat voivat kokea tarpeelliseksi!

Fuksiblogi – Blogi Helsingin yliopiston yleisen ja aikuiskasvatustieteen fukseille.

Fuksiblogi – Blogi Helsingin yliopiston yleisen ja aikuiskasvatustieteen fukseille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s