Mikä Peduca?

Peduca ry

Peduca ry on Helsingin yliopistossa kasvatustiedettä (yleinen ja aikuiskasvatustiede) ja luokanopettajiksi opiskelevien ainejärjestö. Kahden eri laitoksen opiskelijoita yhdistää pääaine: kasvatustiede. Peduca on perustettu vuonna 1974 ja jäseniä ainejärjestöllä on jo noin 700. Pitkät perinteet ja jäsenmäärä tekevät Peducasta vaikutusvaltaisen toimijan opiskelijoiden edunvalvojana käyttäytymistieteellissä tiedekunnassa.

Ainejärjestö toimii jäsenten etujärjestönä opinto- ja tieteenalalla. Se edistää ja valvoo jäsenistönsä etua koulutus-, sosiaali- ja kulttuurikysymyksissä sekä muissa opiskeluun liittyvissä asioissa. Lisäksi hallitus edustaa jäseniään koko jäsenistöä koskevassa toiminnassa. Peduca voi esimerkiksi tehdä aloitteita, järjestää kokouksia ja keskustelutilaisuuksia, antaa lausuntoja, harjoittaa voittoa tavoittelematta tiedotus- ja julkaisutoimintaa.

Peduca tekee tiivistä yhteistyötä tiedekunnan toisten aine- ja opiskelijajärjestöjen, tiedekunnan yhteistyöjärjestön Conduksen sekä muiden tärkeiden sidosryhmien, kuten ammattijärjestöjen, kanssa.

Peduca on opiskelijoiden yhteisö, joka tarjoaa vertaistukea, elämyksiä ja mahdollisuuden osallistua ainejärjestömme monipuoliseen toimintaan. Peducan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla myös vapaa-ajan toimintaa. Ainejärjestömme tapahtumajaos AKTI järjestää juhlien lisäksi kulttuuri-, liikunta- ja ympäristötapahtumia.

(c) Riikka Helminen

Siltavuorenpenger. (c) Riikka Helminen

Liittyminen Peducaan

Ainejärjestön varsinaiseksi jäseneksi voi päästä jokainen Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatus) tai luokanopettajan koulutusohjelmassa opiskeleva henkilö. Jäsenmaksu on kuusi euroa / kuusi vuotta.

Verkkopankin kautta liittyminen tapahtuu seuraavasti:

Maksun saaja: Peduca
Tilinumero:  IBAN FI11 6601 0003 3663 41, BIC AABAFI22
Viestikenttä: Jäsenmaksu, oma nimi, kotipaikka, laitos (IBS/OKL) ja opintojen aloitusvuosi
Summa: 7 €

Kun maksutapahtuma näkyy järjestön tilillä, lisätään tietosi Peducan jäsenrekisteriin. Voit noutaa jäsentarran opiskelijakorttiisi Peduca kahvittaa -tapahtumista, joita järjestetään taas syksyllä.

Jäsenmaksu

 

Mistä tietoa Peducan tapahtumista ja toiminnasta?

Nettisivut. Tällä hetkellä parhaiten tietoa Peducasta löytyy täältä nettisivuilta. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, kerro meille siitä, niin pyritään korjaamaan asia.

Tapahtumakalenteri. Nettisivuilta löydät myös tapahtumakalenterimme. Kalenteri täyttyy taas syksyllä toiminnan alkaessa. Tapahtumia järjestää Peducan tapahtumajaos AKTI yhdessä jäsenten kanssa. Kuka tahansa voi lähteä mukaan järjestämään tapahtumia.

Facebook. Voit tykätä meistä Facebookissa!

Sähköpostilistat. Kannattaa liittyä ainakin Peduca-listalle, joka on järjestön varsinainen sähköpostilista. Omien tiedotteidemme lisäksi listalle saa ilmoitella myös jäsenet. Linkin takaa löytyy lisätietoa ja liittymisohjeet.

Peduca-lehti. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä ainejärjestöjulkaisu.

Peducan hallitukselle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen peduca-hallitus[at]helsinki.fi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s