Peducan ja Phenomenan kanssa teatteriin 4.4. klo 19

Aika: torstai 4.4. klo 19
Paikka: Kansallisteatteri, Läntinen Teatterikuja 1

Peduca ja Phenomena (kasvatuspsykologiaa pääaineenaan opiskelevien luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö) lähtevät yhdessä katsomaan Kansallisteatteriin Sarah Ruhlin näytelmää Eurydike. Tule mukaan nauttimaan upeasta kulttuurielämyksestä mukavassa seurassa!

Peducalaiset ja phenomenalaiset pääsevät katsomaan varmasti huikeaa esitystä hintaan 14 € (norm. 17 €). Lippu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.3. Mona Bergmanille, mona.bergman[at]helsinki.fi. Laitathan viestikenttään tiedon siitä, kummasta ainejärjestöstä olet. Paluuviestinä saat maksuohjeet.

Eurydike on kreikkalaiseen Orfeus-myyttiin pohjautuva moderni rakkaustarina. Näytelmä pohtii rakkaden lisäksi kuolemaa, taiteen tekemistä sekä muistamisen tuskaa ja unohtamisen lohtua. Arvostelut ovat kehuneet näytelmää mm. ”tajunnan räjäyttäväksi” ja ”pursuilevan mielikuvituksekkaaksi”.

Teatterin jälkeen lähdetään yhdessä puimaan juonen kiemuroita ja arvioimaan näyttelijäsuorituksia Eben ja Peducan kouludiskoon. Jos siis menojalka vipattaa ja yhteinen illanvietto innostaa, jatka iltaa diskomusiikin merkeissä.

Tapahtuma Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s