Tuutorihakua jatkettu 13.3. asti

Haku tuutoriksi

Tiedekunta on käynnistänyt tuutorihaut syksylle 2013! Tuutorihakua on jatkettu 13.3. asti. Haku tapahtuu e-lomakkeen kautta.

Mitä tuutorointiin kuuluu?

Tuutorin tehtäviin kuuluu uusien fuksien opastaminen yliopiston käytäntöihin ja toimiminen innostajina ja auttavina käsinä etenkin opintojen alkaessa. Tuutorit koulutetaan tehtäviinsä, jotta syksyn saapuessa kaikilla on hyvät valmiudet tuutorointiin – tärkeintä on tietenkin innostava asenne.

Kevään tärkeitä päivämääriä:

Ma 25.3. Peducan Suunnittelu & Meeting -ilta uusille tuutoreille
Ti 2.4. Tuutori-info
Ma 6.5. Tuutorikoulutus I (Käyttäytymistieteellinen tiedekunta)
Ti 14.5. Tuutorikoulutus II (Condus)

Syksyllä järjestetään paljon tapahtumia ja tapaamisia fukseille jo ennen itse opiskelujen alkamista, joten tuutorointiin kannattaa varata jonkin verran aikaa myös elokuussa. Fuksisyksyllä tuutoreiden järjestämien fuksisitsien järjestämistä päästään harjoittelemaan kevätsitsien (lauantai 4.5.) merkeissä. Kevätsitsit uudet tuutorit järjestävät yhteistyössä Peducan hallituksen ja vanhojen tuutoreiden kanssa.

Perinteisesti valitut tuutorit, fuksi-tuutorvastaavien johdolla, ovat toteuttaneet myös Peduca-lehden kesällä ilmestyvän fuksinumeron, jonka jokainen fuksi saa hyväksymiskirjeen mukana.

Tuutorivalintojen varmistuessa Peduca järjestää yhdessä lähijärjestöjen kanssa uusien tuutoreiden illan (alustavasti ma 25.3. Gustavus Rexissä, Leppäsuonkatu 11), jossa tutustutaan uusiin toimijoihin sekä aloitetaFuan kevätsitsien, Peduca-lehden fuksinumeron sekä tulevan syksyn suunnittelu.

Peduca ja tuutorit

Peduca on mukana auttamassa, innostamassa ja järjestämässä unohtumatonta syksyä uusille opiskelijoille! Peducalla on kaksi fuksi-tuutorvastaavaa, Tytti Huttunen (kasvatustieteiden opiskelijat) ja Marika Holmberg (luokanopettajaopiskelijat), jotka organisoivat tuutortoimintaa sekä toimivat linkkinä tuutoreiden ja Peducan hallituksen välillä.

Lähde mukaan vastaanottamaan uudet fuksit ja tekemään fuksisyksystä 2013 upea kokemus niin itsellesi kuin myös uusille opiskelijoille!

Onnea tuutorihakuihin!

Tytti Huttunen
fuksi-tuutorvastaava
Peduca ry
tytti.huttunen@helsinki.fi

Marika Holmberg
fuksi-tuutorvastaava
Peduca ry
marika.holmberg@helsinki.fi

tuutori

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s